JORNADA 24 DE GENER DE 2015

INFANTIL NEGRE

L’Infantil Negre del Pardinyes sortia per primer cop aquest any de Lleida per a jugar contra un rival d’entitat com és el sempre temible SESE. Els visitants pagarien el viatge i la mala actitud acabant la primera part perdent. A partir de la mitja part els lleidatans sortirien millor en defensa i aconseguirien deixar a 2 punts als barcelonins en el 5è període, però els tornarien a deixar entrar en el partit mantenint una renda de 7 punts a favor dels visitants al final del 7è. Al final del partit els de Pardinyes aconseguirien treure una victòria en un partit on el millor és el resultat. S’ha de millorar l’actitud si es vol seguir progressant cap als pròxims partits.

44 SESE:  Del Rio (9), Casado (11), Catedra (-),Costa (2), Cande (-), Peralta (4), Jimenez (2), Romero (2), Arevalo (2), Ropero (4), Ferrando (8)

50 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Garcia (16),Ariño (-),Benavente(-),  Sarrate, D; (6), Casals (2), Mauri (4), Sarrate, P; (11), Ibars (-),Varela (5), Sellart (6)

El pròxim partit es el dia 1 de Febrer de 2015 a partir de les 17:30 al Pavelló Pardinyes  contra CB Grup Barna «A».

PREMINI NEGRE

Tot i tenir un rival molt superior físicament al davant, els groc i negres han demostrat que amb esforç, motivació, duresa i joc d’equip poden gaudir d’aquest esport indiferentment de l’adversari.

Sobretot destacar la bona actitud d’aquest partit, en el qual han lluitat per totes les pilotes. Poc a poc ens anem passant millor la pilota, ja que aprenem a no votar mirant la pilota. Cal seguir treballant el bot fort i baix, com també ser més verticals a cistella.

68 ENERESI FORÇA LLEIDA BLANC:  Valls, J (11), Marin, P(4), Vila, P (2), Ticó, J (8), Díaz, E (2), Mazarico, S (9), Renau, M (14), Bedbesé, S (6), Lesan, A (20), Cortado, J (2)

18 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Espax, D (5), Oró, J (-),López, R (3), Balcells, A (-),Nadal, K (1), Mauri, F (4), Ibars, M (3), Cubero, K (-),Santiago, D (-),Moreno, C (-), Pérez, M (2).

El pròxim partit es el dia 7 de Febrer  de 2015 a partir de les 10:00 a la pista del Binefar.

JUNIOR GROC

Segona jornada junior, que tot i el marcador, va demostrar que en aquesta categoria no hi ha rivals petits. Un mal primer quart dels visitants col·locava un equilibrat 11-11 al marcador, que presagiava un partit molt igualat. Però, lluny d’això, els visitants  van fer forta la seva superioritat trencant el tanteig amb un parcial de 0-16. La segona meitat va ser una còpia de la primera, amb un tercer quart molt igualat a causa de la relaxació tant ofensiva com defensiva dels visitants. No obstant això, els grocs no van donar marge a la remuntada, i amb un parcial final de 2-26, van demostrar que són capaços de tot en aquesta lliga. Bon partit dels de Secà que van saber ocultar les seves carències durant vint minuts, però gran feina dels visitants que van respondre amb intensitat i encert per endur-se la segona victòria consecutiva.

27 CB SECÀ DE SANT PERE:   Marin,A (3), Roque, P (–),Soler,E (–),Capell, J (4), Barrios, M (2), Perez, A (10), Guiral, C (2), Gimet, F (2), Sanmano, J (3), Giner, O (1), Becker, A (–)

72 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC:  Suranell, S (20), Lawson, D (2), Benavente, O (5), Cano, A (13), Campanera, J (2),  Sanchez, F (3), Mayoral, A (2), Marias, G (10), Charles, D (2), Dieye, M (4), Kinsella, J (7),  Jaimejuan, A (2)

El pròxim partit es el dia 1 de Febrer de 2015 a partir de les 19:00 al Pavelló Pardinyes  contra Torrefarrera.

JORNADA 25 DE GENER DE 2015

MINI GROC

Partit disputat entre el BBA 2003, i el Mini Groc del Pardinyes, que a acabat 83 a 33 per als locals. Un partit que ha estat dominat en tot moment pels de Castelldefels, amb un molt bon nivell de bàsquet. El partit va començar amb els locals marcant el ritme en anotació, cosa que els de Pardinyes no van ser capaços de seguir-lo. El partit va seguir la mateixa dinàmica, de domini dels locals, però els de Pardinyes van continuar fent un bon partit, donant molt bona imatge davant un gran BBA 2003.

83 BBA 2003: Almarcha, O.(-),  Herms, S.(17), Hernandez, G.(4), Morato, J.(12),  Rodriguez,  A.(13),  Velez, P.(6), Bernardi, N. (14), Crespo, A.(7) , Borniglel, E. (8), Sena, F.(9).

33 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC:  Sabate, M.(3),  Inglada, G.(1), Escribano, N.(5), Romero, J.(15), Jordan, M. (-), Lacambra, K. (-), Ortiga, J.(4), Bube, N.(3), Sanfeliu, J.(2).

El pròxim partit es el dia 1 de Febrer de 2015 a partir de les 16:00 al Pavelló Pardinyes  contra BC Martorell Blau.

PREMINI GROC

El partit corresponent a la setena jornada del campionat territorial Pre-Mini masculí del grup 1, entre el C.B. Pardinyes i el  Força Lleida CE Negre l es va jugar al pavelló municipal de Pardinyes, on l’equip local va sumar la sisena victòria de la temporada.

Al principi del partit el partit era lent encara que el Pardinyes domines en el marcador però mentres passava el partit els nois de Pardinyes van implantar un joc més ràpid i amb moltes passades que no van donar opció als nens visitants.

En finalitzar els cinc primers quarts dels vuit corresponents, la diferència en el marcador ja era gran, gràcies a contraatacs i jugades molt vistoses on participaven gairebé tots els jugadors del barri de Lleida on el resultat ja era de 75 a 25.

75 FLOR VIMBODÍ  PARDINYES GROC: Tersa (-), Capell(16), Dieye(12), Aguila(13), Dominguez(7), Jordan(6), Hu(13), Daruich(2), Ibars(6), Anglada(-).

25 FORÇA LLEIDA CE NEGRE: Dominguez (4), Dominguez (2), Serra (4), Palma (2), Jove (1), Lamas (3), Montaño (7), Rosell (2).

El pròxim partit es el dia 8 de Febrer de 2015 a partir de les 16:00 al Pavelló Pardinyes  contra Mollerussa.

JUNIOR NEGRE

El  FLOR VIMDODI  PARDINYES  NEGRE ha perdut a casa del CN Tàrrega per 31-54, en el segon partit de la segona fase,  que ha estat marcat pel dolent segon quart realitzat pel Flor de Vimbodí.

El partit començava amb un joc ràpid i amb precipitacions per part dels dos equips però, a la vegada per part dels locals es veia una bona intensitat defensiva i controlant a l’inici del partit el rebot tant ofensivament com defensivament. Però, en el segon quart, el canvi defensiu realitzat pel Tàrrega ha creat molts problemes i dubtes a l’atac de l’equip local. Per aquest motiu, el CB Pardinyes arribava al descans amb 16 punts de diferència en contra. A la tornada dels vestidors, la diferència en el marcador s’ha mantingut pràcticament entre els 12-18 punts entre els dos equips, encara que l’equip visitant ha arribat a guanyar per 26 punts de diferència. Al final, derrota del Flor de Vimbodí Pardinyes per 23 punts davant del CN Tàrrega.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Quintana amb 10 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Negre i Sims amb 21 punts del CN Tàrrega.

31 FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE: Diallo (-), Gallardo (-), Nieto (-), Rodriguez (-), Gine (8), Kora (6) Balde (-), Bardaji (-), Reulli (-), Herrandiz (7), Pedescoll (-), Quintana  (10).

54 CN TARREGA: Boix (-), Trepat (11), Garcia (2), Garriga (8), Sims (21), Martinez (-), Raya (-), Farreny (12), Bautista (-).

El pròxim partit es el dia 31 de Gener  de 2015 a partir de les 12:30 a la pista del Balaguer.

CADET

FLOR VIMDODI PARDINYES comença amb victòria en el primer partit de la segona fase contra el CB SECÀ SANT PERE.

Des d’un inici els jugadors locals van mostrar una bona actitud defensiva que els permetia situar-se per davant en el marcador. Tot i aquesta primícia,  els jugadors del Secà dominaven la faceta del rebot fet que els permetia seguir en el partit gràcies a les segones i terceres opcions ofensives. De mica en mica, el Pardinyes va anar minimitzant les mancances defensives que juntament amb ràpides transicions ofensives els va permetre obrir una escletxa important passats els primers 10 minuts. En el segon i tercer quart, la tònica del partit va seguint sent la mateixa on l’equip local es mostrava solvent. El darrer quart els jugadors del Pardinyes es van relaxar fet que el rival va aprofitar per fer 10 punts consecutius.  Finalment el CB Pardinyes va aconseguir una clara victòria.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Bernaus amb 18 punts de La Flor de Vimbodi Pardinyes i Pellicer  amb 10 punts del  CB Secà Sant Pere.

76 FLOR VIMDODI PARDINYES: Capdevila (4), Benitez A (-), Zheng (11), Guallar (6), Figuerola(-), Ferre (6), Morell (9), Benitez R (2), Larrull (-), Martin (14), Fons (6), Bernaus (18).

36 CB SECÀ SANT PERE:  Pellicer (10), Pasaman (2), Rola (9), Perez (-), Barrabes (-), Jane (4), Tribo (1), Aguilera (7), Sastre (3).

El pròxim partit es el dia 31 de Gener  de 2015 a partir de les 11:00 a la pista del BC Morabanc Andorra B.

MINI NEGRE

Diumenge 25 de Gener, en horari poc habitual s’enfrontaven el mini de Pardinyes VS Tremp. Després d’un mal partit anterior, els locals volien recuperar sensacions. En aquest cas l’actitud per part de tots els jugadors va ser excel·lent i es va poder gaudir de quarts molts intensos, amb defenses molt agressives i bons moments en atac.  Malgrat el resultat, val a dir que fins els últims segons es van tenir opcions.

Cal treballar dur durant la setmana i segur que arribaran els resultats!!

Ànims nois!!

58 FLOR DE VIMBODI  PARDINYES NEGRE: Dhiman, K (10), Gomez, L (3), Perez, A (8), Quintana, A (10), Hidalgo, A (–), Estebe, O (3), Masip, P (–), Vilaseca, A (17), Escola, M (–), Martinez, A (9),

63 CB TREMP-LA POBLA: Sanchez, G (2), Camacho, I (–), Piguave, F  (–), Sanchez, I (–), Acocen, B (2), Ferrera, A (12), Sellart, P (9), Bresco,R (36).

El pròxim partit es el dia 31 de Gener  de 2015 a partir de les 9:30 a la pista del Mollerussa.