JORNADA 11 D’OCTUBRE DE 2014

MINI GROC

Partit disputat entre el Mini de la Seu, i el Mini Groc del Pardinyes, que a acabat 30 a 73 per als visitants. El partit va començar amb un gran domini dels visitants, que van imposar un ritme molt elevat d’anotació. La segona part va continuar amb la mateixa tònica, però els locals van fer uns bons parcials, demostrant una molt bona concentració.

30 SEDIS QUIOSC BAR EL PASSEIG: Vilalta, A.(2),  Balsells, A.(5), Casal, A.(4), Ancas, J.(1),  Minguell, R.(12),  Blanco, D.(2), Companys, M. (2), Escales, P.(-), Flores, R.(-), Vaque, G.(2), Andujar, J.(-).

73 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC:  Sabater, M.(8),  Inglada, G.(6), Escribano, N.(2), Garcia, A.(16),  Romero, J.(9),  Jordan, M.(2), Lacambra, K. (4), Ortiga, J.(10), Masich, J.(6),Bube, N.(3), Sanfeliu, J.(7).

El pròxim partit es el dia 26 d’Octubre de 2014 a partir de les 12:30 al Pavello Pardinyes contra Penya Fragatina.

JUNIOR GROC

Partit complicat al què s’enfrontava el Pardinyes, amb un rival sempre intens què no va decebre a ningú. El Fraga va començar dormit, i va tardar cinc minuts en agafar la mesura als visitants, que després de perdre l’avantatja guanyada als primers compassos, va iniciar un partit molt complex a remolc dels locals. Els següents dos quarts van ser una batalla de errors, que no es va resoldre fins als últims minuts del tercer quart, on els fragatins van trencar la igualtat agafant una clara distància de vuit punts a favor, fent valdre la duresa i la parcialitat arbitral. El darrer quart va ser una caiguda lliure per als visitants, on la invariable zona local no va donar opcions a un Pardinyes desordenat, que no va veure la llum fins als últims dos minuts, fet que li va permetre maquillar el resultat i poc més.

59 PEÑA FRAGATINA: Portoles (7), Cazador (16), Enrech (13), Moret (3), Beltran (6), Millan (4), Miro (7), Stankevicius (-), Garcia (1), Franca (-), Campillo (2)

45 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Suranell (10), Lawson (-), Sanchez (8), Cano (8), Campanera (–), Benavente (12), Mayoral (4), Marias (3), Martinez (-), Charles (-), Jaimejuan (-)

El pròxim partit es el dia 18 d’Octubre de 2014 a partir de les 12:30 a la pista del Balaguer.

JORNADA 12 D’OCTUBRE DE 2014

INFANTIL NEGRE

Primera jornada per l’equip de Pardinyes que ha acabat amb una derrota davant el Força Lleida. El partit va començar sent dominat pel Pardinyes amb un joc ràpid en atac i pressionant en defensa. A partir del segon quart el Força Lleida va millorar molt més en defensa dificultant a l’atac de l’equip visitant. Després del descans l’equip de Pardinyes físicament ha estat malament fent que perdessin moltes pilotes i que no anotessin les cistelles fàcils, entre el 5è i 6è quart el Força Lleida s’ha anat del marcador fins a 19 punts. Els jugadors de Pardinyes al veure’s per darrere del marcador s’han anat posant nerviosos tot i que al final del partit han pogut millorar el resultat a base d’orgull i esforç. La setmana vinent toca un nou partit a Tremp que s’haurà de millorar en alguns aspectes com la defensa.

75 FORÇA LLEIDA CE “B”: Sarrat (4), Ortega (9), Rubin de Celis (16), Broto (14), Bernat (6), Solsona (4), Solsona (10), Grau (2), Àguila (2), Quintana (8)

61 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Varela (-), Inglada (-), Oró (1), Sarrate,P. (14), Mauri (5), Casals (3), Sellart (8), Garcia (7), Ibars (6), Ariño (1), Benavente (10), Sarrate,D. (6)

El pròxim partit es el dia 18 d’Octubre de 2014 a partir de les 11:00 a la pista del Tremp.

MINI NEGRE

Partit disputat entre el Mini Negre del Pardinyes, i el Frederic Godas 04, que va acabar 71 a 63 per als locals. El partit va començar amb molta igualtat, però el Pardinyes dominava el marcador, ja que anotava més que els visitants. A la segona part, l’igualtat va continuar, els visitants van anant reduint avantatge, anotant més que els locals, deixant el resultat final molt ajustat.

71 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Perez, A.(9), Quintana, A.(16), Dhiman, K.(6), Esteve, O.(4),  Masip, P.(7),  Hidalgo, A.(11), Vilaseca, A. (18), Gomez, L.(5).

63 FREDERIC GODAS  04:  Arevalo, R.(6), Sistere, M.(4), Tamarit, X.(15), Alouso, N.(5),  Huguet, N.(1),  Sanchez, D.(7), Ibarz, M. (2), Pique, M.(5), Gallart, N.(4),Mila , R.(2), Puig, E.(12).

El pròxim partit es el dia 19 d’Octubre de 2014 a partir de les 12:30 al Pavello Pardinyes contra Tarrega03.

INFANTIL GROC

Segon partit de temporada, perdut pel CB Pardinyes tancat el marcador al minut 33 pel conjunt visitant. Partit molt difícil per l’equip lleidatà davant un rival que estarà entre els millors equips de la categoria. Així hi tot els jugadors locals mai van estar a l’alçada del partit. En definitiva, partit dolent pel CB Pardinyes contra un equip molt potent.

30 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Vilaseca (–), Pelegrina (2), Tesan (–), Teixido (–), Lopez (2), Cuellar (–), Tamames (5), Balsells (3), Vera (4), Alandete (15), Plaza (–)

81 CB MOLLERUSSA: Goma (2), Feixa (13), Diaz (6), Suarez (–),Folguera (–), Feixa (10), Roca (–), Bosch (10), Rodriguez (21), Prats (–), Aumedes (7), Cuesta(8)

El pròxim partit es el dia 25 d’Octubre de 2014 a partir de les 12:30 a la pista del Andorra.

CADET

Partit disputat on el CB PARDINYES tot i la bona disposició  es veu superat per CB MOLLERUSSA, un equip més conjuntat.

En el primer quart, cal destacar el joc anàrquic i la manca d’intensitat defensiva d’ambos equips, on cap d’ells aconseguia obrir una escletxa en el marcador. En el segon període, els jugadors visitants van incrementar el nivell defensiu que els va permetre arribar al descans amb 9 punts d’avantatge. A la tornada dels vestidors, tot i l’esforç dels jugadors del CB Pardinyes per acostar-se al marcador, va ser correspost amb una gran solidesa per part del Mollerussa. El darrer període l’equip visitant va saber subministrar molt be la renda i  fou just vencedor. Cal destacar l’actuació del Martín que  amb tres triples i un total de  19 punts va ser el màxim anotar del partit..

Els màxims anotadors del partit van ser:  Petrivera amb 11 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes i Martín  amb 19 punts del CB Mollerussa.

54 FLOR VIMDODI PARDINYES:   Benitez R.(2), Sellart (-), Ferrer (4), Benitez A (2), Zheng (4), Guallar (6), Petrivera (11), Figuerola (-),  Larrull (7), Padilla (2), Martin (8), Fons (8).

68 CB MOLLERUSSA:  Catalan (2), Reig (3), Solè (10), Andres (7), Martin (19), Arnau (8), Ribera (-), Aumedes (-), Moreno (11), Bosch (-), Prats (8).

El pròxim partit es el dia 19 d’Octubre de 2014 a partir de les 17:30 al Pavello Pardinyes contra Tremp A.

JUNIOR NEGRE

El  FLOR VIMDODI  PARDINYES  NEGRE ha guanyat a casa davant el Borges-Garrigues per 91-67, lo que suposa la primera victòria de la temporada per al junior del CB Pardinyes.

El partit començava amb un joc amb moltes precipitacions per part dels dos equips, però que amb el pas dels minuts el Flor de Vimbodi Pardinyes amb una bona intensitat defensiva i amb un joc alegre i ràpid en atac aconseguia obrir una petita escletxa que poc a poc anava incrementant degut al gran encert capa cistella dels locals. Amb tot això, el CB Pardinyes aconseguia arribar al descans amb 14 punts de diferencia a favor. A la tornada dels vestidors, els jugadors locals sortien més intensos  en el joc que els nois de Borges, i a partir, d’un parcial de 14-3 en els primers minuts del tercer quart deixaven el partit trencat definitivament, fins al punt que al finalitzar el tercer quart la diferencia en el marcador era ja de 27 punts a favor dels nois del CB Pardinyes, desprès d’un parcial en el tercer quart de 26 a 13. Amb el marcador definitivament trencat, en el darrer quart, el CB Pardinyes ha arribat a tenir una diferencia de 31 punts (77-46) degut a la seva bona activitat defensiva i al seu gran encert en aquest partit durant els 40 minuts. Els darrers minuts han servit per a que l’equip visitant reduís diferencies fins al marcador final de 91-67.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Kora  amb 23 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Negre i Prats F. amb 21 punts del Borges-Garrigues.

91 FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE: Gallardo (3), Montero (7), Herrandiz (8), Gine (20), Kora (23),  Balde (2), Bardaji (2), Reulli (11), Vilaseca (2), Diallo (2), Pedescoll (2), Quintana  (9).

67 BORGES-GARRIGUES: Olle (4), Boldu (4), Prats F. (21), Borras (-), Prats G. (16), Farran (8), Yeste (1), Cabezas (8), Lopez (-), Barrufet (2),  Barrau (3).

El pròxim partit es el dia 19 d’Octubre de 2014 a partir de les 19:00 al Pavello Pardinyes contra CB Cervera.