JORNADA 18 D’OCTUBRE DE 2014

PREMINI GROC

El partit corresponent a la primera jornada del campionat territorial Pre-Mini masculí del grup 1, entre el C.B Mollerussa i el C.B. Pardinyes es va jugar al pavelló municipal de Mollerussa, on l’equip visitant va sumar la primera victòria de la temporada.

Des d’un bon començament els nois de Pardinyes van implantar un joc ràpid i amb moltes passades que no van donar opció als nens locals, que tot i això ho van intentar en tot moment. En finalitzar la primeria meitat la diferència en el marcador ja era gran, gràcies a contraatacs i jugades molt vistoses on participaven gairebé tots els jugadors del barri de Lleida. A la segona meitat la diferència va continuar eixamplant-se fins arribar al resultat final de 20 a 70.

20 C.B. MOLLERUSSA: Santiveri (-), Granados (-), Cuberes (-), Tribó (-), Balp (9), Sans (6), Tribó (4), Santiveri (1).

70 FLOR DE VIMBODI  PARDINYES GROC: Dominguez (15), Solans (-), Dieye (22), Anglada (4), Aguila (15), Daruich (2), Capell (23), Ibars (4), Hu (5), Jordan (2).

El pròxim partit es el dia 2 de Novembre de 2014 a partir de les 17:30 al Pavello Pardinyes contra Sedis.

INFANTIL NEGRE

Segona jornada per l’equip de Pardinyes que ha acabat amb una victòria davant el Tremp. El partit va començar sent dominat pel Pardinyes amb un joc ràpid en atac i pressionant en defensa, tot i que el Tremp també va començar bé i van fer que el Pardinyes ho donés tot per a emportar-se el parcial. Al segon període el Pardinyes donava un plus d’intensitat i un bon moviment de pilota que feia marcar una distància en el marcador. En els següents períodes els visitants anaven, amb una intensitat molt alta tant en defensa com en atac, a tancar el partit, tot i que els locals no els hi ho posarien gens fàcil. Ara toca seguir treballant per a minimitzar els errors i aprendre d’aquests, i a millorar per al següent partit contra CENG al pavelló de Pardinyes

11 C.B. TREMP:  Pont (-), Böhler, I. (2), Böhler, Z (- ), Buñol (-), Duran (-), Escudé (4), Catalan (-), Carracelas (3), Carmona (2), Lisowyj (-)

62 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Varela (7), Oró (-), Sarrate, P. (9), Mauri (8), Casals (3), Sellart (-), Garcia (8), Ibars (6), Ariño (-), Benavente (8), Sarrate,D. (13)

El pròxim partit es el dia 26 d’Octubre de 2014 a partir de les 16:00 al Pavello Pardinyes contra CENG.

JUNIOR GROC

Nova derrota del Pardinyes Junior Groc, amb una nova demostració de descoordinació ofensiva i defensiva, contra un dels rivals més forts del grup que li va fer pagar la novatada als visitants. Una vegada més els de Pardinyes van proposar un inici de partit molt difícil per al seu rival, però el bon fer i sobretot una gran defensa, van permetre als locals mantenir-se pel davant al marcador. No va ser fins a mitjans del segon quart, on l’ordre dels visitants va posar les taules al marcador. Va ser en aquest instant en què el Balaguer, aprofitant les disfuncions dels lleidatans generades pel desequilibrant però previsible arbitratge, van trencar el partit marxant al descans amb una clara avantatja de 14 punts. Va ser en aquest tercer quart en que l’arbitratge va acabar d’espatllar un bon plantejament de partit, convertint-lo en un passeig per als locals. Amplia derrota dels visitants que tornen a marxar amb les mans buides.

59 CB BALAGUER:  Planes (2), Zaban (–), Farre (12), Camacho (2), Salmeron (6), Naudi (10), Tuset (2), Borda (– ), Soldevila (13), Boladeres (9), Blanch (3), Pou (–)

29 FLOR DE VIMBODI  PARDINYES GROC:  Suranell (–), Sanchez (5), Lawson (2), Cano (–), Campanera (–),Benabente (2), Mayoral (4), Marias (–),Martinez (4), Dieye (5), Kinsella (7), Jaimejuan (–)

El pròxim partit es el dia 26 d’Octubre de 2014 a partir de les 19:00 al Pavello Pardinyes contra Torrefarrera.

JORNADA 19 D’OCTUBRE DE 2014

PREMINI NEGRE

Primer partit de lliga pel premini negre del Pardinyes que s’ha enfrontat al Binefar que tots els jugadors eren preminis de segon any. Per tant, el resultat ha estat de 11 a 61 on la diferència d’edat entre uns i altres era molt clara. Tot i així, hem d’estar contents de la primera experiència en un partit de lliga regular dels més petits del club de Pardinyes que poc a poc aniran millorant i gràcies als entrenaments i als partits n’aprendran molt.

11 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE:  Cubero (-), Moreno (-), Nadal (-), Oró (-), Mauri (-), Ibars (6), Águila (2), Espax (3), López (-), Santiago (-)

61 C.B. BINEFAR: Sanz (2), Tobeña (4), Torres (6), Faro (7), Zanuy (9),  Lles (21), Velecillo (12)

El pròxim partit es el dia 2 de Novembre  de 2014 a partir de les 16:30 a la pista del CENG.

MINI NEGRE

En el partit disputat diumenge a les 12:30 del matí al pavelló de Pardinyes es disputava la 3ª jornada de la 1ª fase. Des d’un bon començament es va notar la diferencia d’edat entre tots dos equips i l’equip local sempre va anar a remolc. Van lluitar en tot moment per poder guanyar un parcial i es van poder veure alguns detalls de bon bàsquet. S’ha de continuar treballant per cada dia ser una mica millors.

Ànims nois!

27 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Perez (4), Quintana  (8), Dhiman (2), Estebe (2), Masip (–), Hidalgo (2), Vilaseca (9), Escola (–).

77 CN TARREGA 03: Verge (23), Armengol (14), Palomino (30), Toure (16), Etchamendi (6), Freixas (4), Rodriguez (35), Montero  (18).

El pròxim partit es el dia 25 d’Octubre de 2014 a partir de les 17:00 a la pista del Bell·lloc.

CADET

Partit molt ajustat entre el CB PARDINYES i el CANONJA TREMP, on tot es va decidir als minuts finals.

En els primers minuts, el Tremp va sortir molt concentrat i amb ràpides transicions ofensives va aconseguir un parcial de 8 a 0.  Tot i el malt inici, els jugadors del Pardinyes es van refer i gràcies a una millora defensiva van acabar el primer quart en un empat a 10 punts. Al segon període, l’intercanvi de cistelles era constant i cap dels dos equips aconseguir obrir una escletxa en el marcador. Arribada la mitja part el marcador reflectia un ajustat 25 a29. A la represa, els locals amb constància i treball van situar-se a un sol punt. El darrer quart, on tot estava per decidir, els petits detalls van afavorir a l’equip visitant  que va acabar enduent-se la victòria per 6 punts de diferència.   Cal remarcar  l’actuació del Uriach A. que  amb 24 punts va ser el màxim anotar del partit.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Martin amb 13 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes i Uriach A. amb 24 punts del Canonja Tremp A.

53 FLOR VIMDODI PARDINYES:   Capdevila (-),  Sellart (-), Ferrer (-), Benitez R (-), Zheng (8), Guallar (4),  Figuerola (-), Morell (8), Larrull (10), Padilla (6), Martin (13), Fons (4).

59 LA CANONJA TREMP A:  Uriach A (24), Moreno (10), Lloan (5), Libreros (7), Barrull (-), Rogrigo (8), Bresco (-), Badia (-), Gasset (-), Soler (5), Codina (-), Uriach N (-).

El pròxim partit es el dia 25 d’Octubre de 2014 a partir de les 11:00 a la pista del Andorra A.

JUNIOR NEGRE

El  FLOR VIMDODI  PARDINYES  NEGRE ha guanyat a casa davant el CB Cervera per 64-54, lo que suposa la segona victòria consecutiva de la temporada per al junior del CB Pardinyes.

El partit començava amb un Flor de Vimbodi Pardinyes molt concentrat i intens en defensa que propiciava que obrís una petita escletxa en el marcador, però desprès d’un temps mort visitant que va provocar que aquest realitzés un canvi defensiu i propiciés que a partir de llavors, els locals no tinguessin la mateixa fluïdesa en atac que havien tingut en els primers minuts de partit. Amb tot això, el CB Pardinyes aconseguia arribar al descans amb 6 punts de diferencia a favor.  A la tornada dels vestidors, els jugadors locals sortien més intensos  en el joc que els nois de CB Cervera, i tornaven a obrir una diferencia en el marcador en els minuts finals del  quart,  fins al punt que al finalitzar el tercer quart la diferencia en el marcador era  de 12 punts a favor dels nois del CB Pardinyes, desprès d’un parcial en el tercer quart de 22 a 16.  En el darrer quart, el CB Pardinyes sortia amb l’intenció de trencar definitivament el partit i el fet es que en els primers minuts del quart arribava a obrir una diferencia de 15 punts al seu favor (54-39), però el CB Cervera mai va abaixar els braços i va lluitar fins al final, lo que va provocar que a falta de menys de dos minuts per acabar el partit la diferencia era de 4 punts solament per als locals (58-54).  El CB Pardinyes, desprès d’un parcial de 6-0, ha deixat la diferencia final en 10 punts al seu favor (64-54).

Els màxims anotadors del partit van ser:  Herrandiz  amb 20 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Negre i Citoler amb 15 punts del CB Cervera.

64 FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE: Herrandiz (20), Nieto (-), Rodriguez (2), Gine (-), Kora (17),  Balde (1), Bardaji (-), Reulli (11), Vilaseca (-), Diallo (11), Pedescoll (-), Quintana  (2).

54 CB CERVERA: Cases (-), Hfatri (6), Lopez (3), Badiane (4), Esquius (-), Cabestany (12), Citoler (15), Cregenzan (2), Calafell (6), Gonzalez (6).

El pròxim partit es el dia 26 d’Octubre de 2014 a partir de les 11:00 a la pista del Bellpuig.