JORNADA 30 DE GENER DE 2016

JUNIOR GROC

Partit disputat entre  el Sedis Alfa Consult i el Junior Groc del C.B. Pardinyes, amb el resultat final de 66 a 44 favorable a  l’equip local.

El partit es va iniciar amb l’equip local molt ficat en defensa, mostrant una gran intensitat defensiva que els permetia nombroses sortides al contraatac. Això va fer que el primer quiart acabés reflectint un resultat de 18-10 al marcador.

El segon quart i el tercer quart van estar marcats  per un gran nombre de interrupcions en el joc, degut a la quantitat de faltes assenyalades per l’àrbitre. El desencert del CB Pardinyes des de la línia de tir lliure va permetre a l’equip local marxar del marcador.

A l’últim període, amb el partit tot decidit, els locals van saber jugar amb el temps i el marcador i no van donar cap opció de remuntada al equip del barri de Lleida.

66 SEDIS ALFA CONSULT: Garreta(6), Montane (5), Gravet (5), Ribera (6), Lara(8), De Ahumada (12), Escalas (4), Sanclimens (8), Moline (4),Comes (8).

46 FLOR VIMBODI  PARDINYES GROC: Suranell (5), Zheng (2), Sanchez (2), Lesan (4), Herrandiz (14), Reulli (9), Pedescoll (-), Kinsella (-), Quintana (5), Diallo (5).

El pròxim partit es el dia 6 de Febrer de 2016 a partir de les 16:00 a la pista de l’Andorra «B».

MINI GROC

Partit molt igualat el que s’ha disputat a Binéfar.  Els dos equips amb un nivell molt similar.  han disputat un matx molt emocionant on s’ha lluitat  quart a quart.

S’han vist dos estils de jocs molt diferents, l’equip de Pardinyes ha aguantat el partit gràcies a jugades individuals mentre que Binéfar a fet un gran joc col·lectiu.

Al final del setè quart s’ha arribat amb el resultat al marcador de 55 a 50 amb un gran quart del Binéfar però en l’últim períodes el Pardinyes ha remuntat gràcies a un parcial de 2 a 12.

Felicitar a l’equip per la defensa realitzada durant gran part del partit i animar-los a seguir treballant per mantenir aquesta intensitat durant tot els 48 minuts.

57 JULIA PIZZA & SPORT BINÉFAR: Franco (14), Ibarz (6), Valecillo (6), Bailac (-), Almajano (4), Ibarz (12), Penella (-), Zanuy (6), Lles (7), Sarvise (2), Sanz (-)

62 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Dhiman (-), Sabaté (20), Vilaseca (6), Pérez (8), Inglada (7), Hidalgo (3), Escolà (-), Farré (4), Esteve (4),  Sanfeliu (6), Badia (-), Suárez (2).

El pròxim partit es el dia 14 de Febrer de 2016 a partir de les 17:30 al Pavelló de Pardinyes contra Mollerussa.

PREMINI NEGRE

El pròxim partit es el dia 5 de Març de 2016 a partir de les 9:30 a la pista del Mollerussa.

JORNADA 31 DE GENER DE 2016

PREMINI GROC

El PARDINYES LA FLOR VIMDODI guanya a casa contra el FORÇA LLEIDA NEGRE arran de l’alta intensitat i ritme implantat durant el matx. La defensa és la clau del partit. Un partit poc competit, amb una diferència clara de ritme de joc i de potencial físic.

Des del inici del partit l’equip local és capaç de controlar el partit, amb un primer quart amb un joc vertical i molt ràpid. L’equip visitant es desperta i és capaç de jugar de tu a tu, sent capaç de mantenir-se viu fins a la meitat del partit. A la segona part, l’equip local es fica les piles, corrent bé al contraatac tot i el grau alt de  desencert.

Amb un molt bon últim quart, LA FLOR DE VIMBODÍ CB PARDINYES GROC assoleix una diferència superior als 50 punts.

83 FLOR VIMBODI PARDINYES GROC: Espax (8), Oró (10), Aguilà (6), Balcells (-), Mauri (13), Ibars (12), Santiago (10), Cubero (6), Nadal (2), Moreno (6), Andueza (10).

33 FORÇA LLEIDA CE NEGRE:   Aduine (4), Draego (3), Cortada (2), Ciprian (-), Vila (8), Tahull (4), Ile (8),Vilagrasa (4).

El pròxim partit es el dia 20 de Febrer de 2016 a partir de les 16:30 a la pista del Bellpuig.

MINI NEGRE

El partit corresponent a la tercera jornada de la segona fase del campionat territorial mini masculí del grup 6 enfrontava al C.B. Pardinyes contra el Sedis.

Cada període semblava un partit diferent, era un per a cada equip, però al finalitzar la primera meitat, el resultat era favorable per deu punts de diferència a favor dels nens de Pardinyes.

En començar la segona meitat, la tònica va ser la mateixa en els dos primers períodes, en el cinquè els nens de la Seu d’Urgell van poder igualar el marcador i el resultat només era favorable als locals per un punt. Al següent quart, el Pardinyes va tornar a eixamplar la diferència i en el setè i vuitè períodes, els lleidatans van jugar i defensar millor que els rivals. D’aquesta manera, van poder endur-se la victòria en un partit molt igualat.

70 FLOR VIMBODÍ  PARDINYES NEGRE: Tersa (4), Capell (38), Dieye (11), Aguila (3), Dominguez (7), Jordan (3), Daruich (-), Ibars (-), Solans (4), Sengh (-).

53 SEDIS QUIOSC BAR EL PASSEIG: Amo (3), Baque (10), Andujar (-), Escales (4), Vilalta (-), Casal (21), Companys (6), Gascon (-), Luque (9).

El pròxim partit es el dia 14 de Febrer de 2016 a partir de les 10:00 a la pista de l’Alpicat.

INFANTIL  GROC

Tercera jornada de la segona fase a nivell A1, on l’infantil groc del Pardinyes es va enfrontar amb el U.E.Horta. Es va poder veure un partit emocionant on els avantatges per part dels dos equips eren mínimes. Els jugadors de Pardinyes van treure caràcter i actitud davant un U.E.Horta més potent que l’equip groc i negre que a més, només disposava de vuit efectius per les baixes d’Ariño i Oró per malaltia. El gran encert des de la línia de tres punts (set triples) i la intensitat durant tot el partit,  va fer que els visitants acabessin emportant-se el partit. Felicitar a l’equip per la victòria i a pensar en el següent rival el Sant Josep de Badalona.

63 U.E. D’HORTA “02”:  Lobo (2), Ordobas (8), Frigols (7), Timoneda (4), Roig (3), Segura (3), Lacambra (8), Valldosera (18), Comas (5), Aleman (5).

67 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC:  Garcia (15), Benavente (23), Sarrate D. (8), Mauri (4), Sarrate P. (7), Ibars (4), Varela (3), Sellart (3).

El pròxim partit es el dia 14 de Febrer de 2016 a partir de les 19:00 al Pavelló de Pardinyes contra Sant Josep «A».

CADET GROC

Derrota en un partit molt igualat de principi a fi. Només vam poder comptar amb 7 jugadors i això en el tram final ens va passar factura ja que no vam arribar amb la frescor necessària per jugar un partit d’aquesta índole. Un matx en el qual sempre vam anar per davant amb diferències de 5-10 punts, però que en el tram decisiu no vam saber mantenir. Excessiu individualisme en un fluix partit nostre. A seguir treballant!!

58 CB BELLPUIG: Torres (3), Fontanet (2), Roig (8), Estiarte (4), Torres(8), Saladrigues (2), Ribalta (7), Verdaguer (7), Segarra (2), Pinent (-), Pijuan (15), Dominguez (-)

54 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Benitez A. (-), Zheng (28), Ferre (11), Benitez R. (1), Solsona (6), Rodriguez (8), Perdices (-).

El pròxim partit es el dia 6 de Febrer de 2016 a partir de les 11:00 a la pista del Balaguer.

INFANTIL  NEGRE

Partit igualat en els primers minuts, amb errades per part dels dos equips. A mesura que anava corrent el tems en el  rellotge,  la diferència a favor del Fraga  s’anava incrementant. Tot i això, els nens seguien realitzant bon joc i tenint molt bona actitud. Per això els segon i el tercer quarts van acabar amb uns parcials molt igualats. En el tram final del matx, el rival va prémer l’accelerador  i la diferència es va tornar a incrementar.  Tot i així felicitar als nostres nens per la primera part realitzada que es van començar a veure cosetes positives.

44 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Inglada,G (1), Portoles,M (-), Escribano,N (4), Romero,J (18), Jordan,M (-), Masich,J (4), Bubé,N (4), Sanfeliu,J (5), Marco, A (-), Ariño,O (6), Diarra,S (1)

71 PEÑA FRAGATINA: Puig,H (4), Enrech,N (28), Bandres,J (6) , Aribau (2), Burgos,I (-), Berenguer,M (2), Montañes,A (4), Cagigo,D (-), Alcalde, JM (4), Casas,V (4), Camarasa,R (9), Serveto,D (2)

CADET NEGRE

Tercera victòria consecutiva del Cadet Negre del Pardinyes en un segona fase on l’equip continua invicte. El Balaguer va ser un equip molt dur i complicat de batre, i el partit va ser durant moltes fases espés i poc brillant.

El Pardinyes va sortir fort d’inici amb una defensa pressionant que donava els seus primers fruits al primera quart (17-8). El Balaguer continuava lluitant i no va marxar del partit. La igualtat va ser la tònica del segon quart, on cap dels dos equips donava el braç a tòrcer i així s’arribà al descans amb el partit obert amb lleuger avantatge pels de la capital per 11 punts (28-17).

Al tercer quart, el Pardinyes va pujar la intensitat defensiva i va aprofitar les recuperacions de pilota per córrer i fer el seu joc habitual de contraatac. El marcador es va estirar fins a un 44-26 al final del quart i la balança es decantava del costat dels locals.

Al darrer quart, el Pardinyes no va afluixar i ficava el màxim avantatge al marcador al minut 38 (60-32). Una petita reacció del Balaguer final va escurçar diferències però sense arribar mai a inquietar ni a fer perillar la victòria del Pardinyes.

El partit serveix també de lliçó pel Cadet Negre per a no confiar-se mai i jugar sempre amb la màxima intensitat i la millor actitud per obtindré bons resultats.

65 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE:  Robert Vilaseca (-); Alex Pelegrina (4);Jorge Tesán (12); Eduard Teixidó (-); Joel López (2); Joan Tamames (10); Héctor Balcells (3); Gerard Cuéllar (2); Adrià Alendete(15); Miquel Plaza(3); Aleix Quiroga (10); Guillem Barta (4).

43 CB BALAGUER:   Farré (-); Juárez, A. (-); León (-); Bellmunt (4); Bernat (4); Castellarnau (11); Llena (10); Canal (8); Pujol (6); Juárez, J. (-).

El pròxim partit es el dia 7 de Febrer de 2016 a partir de les 12:30 al Pavelló de Pardinyes contra Borges.

JUNIOR NEGRE

Victòria clara a casa del Junior Negre, en la tercera jornada de la segona fase, per 79 a 33, en un partit marcat per un bo primer quart, que va trencar el partit a favor dels locals. Durant els dos primers quarts, els locals, van sortir molt bé  al primer quart en defensa i acompanyat d’un gran encert a cistella. Però al segon quart, van baixar la intensitat defensiva i això va permetre que aquest període fos més igualat entre els dos equips. Malgrat això, els locals van arribar al descans guanyant per 21 punt (41 a 20). A la represa, el CB Pardinyes ha continuat amb les males sensacions desplegades al segon quart i acompanyat d’un baix encert a cistella, finalitzava el quart amb una diferència a favor de 23 punts (55 a 32). Al darrer quart, els nois del CB Pardinyes pujaven la intensitat defensiva. Això s’ha  traduït  en el fet que han deixat als visitants solament amb 1 punt anotat en tot el quart. L’encert a cistella també pujava, gràcies a pilotes recuperades que els permetia tenir transicions ofensives ràpides. Al final, victòria clara per 79 a 33.

79 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Gomez (9), Roca (9), Lawson (3), Aguilera (1), Zheng (7),Guallar (5), Previtera (17), Figuerola (-),Morell (6), Martin (19), Fons (3), Jofre (-).

33 CB TORREFARRERA:  Pedrosa (11),Minguella (8), Salmeron (7), Perez (4), Alvarez (1), Ibars (-), Pestaña (2), Mayavangva  (-).

El pròxim partit es el dia 13 de Febrer de 2016 a partir de les 16:00 a la pista del Tarrega.