JORNADA 22 DE NOVEMBRE DE 2014

MINI NEGRE

El pròxim partit es el dia 30 de Novembre de 2014 a partir de les 11:45 al Pavelló Pardinyes  contra Bell·lloc.

CADET

Partit molt igualat on els petits lapsus del CB PARDINYES permeten que el CANONJA TREMP s’endugués la victòria.

El partit es posava molt interessant des del inici ja que tots dos conjunts a base de treball i esforç no permetien que el rival aconseguís obrir una escletxa en el marcador. La igualtat era tal que cadascuna de les cistelles era ràpidament contrarestada . Amb aquesta dinàmica, s’arribava al descans on l’equip local manava en el marcador per 3 punts de diferencia. En el tercer quart, la defensa zonal dels jugadors del Tremp, que venien practicant durant tot el partit, va donar els seus fruits ja que van col·lapsar l’atac dels visitants  i gràcies a un seguit de contraatacs els va permetre situar-se 11 punts per sobre. Tot i això, els jugadors del Pardinyes van incrementar la intensitat defensiva i van reduir el desavantatge  a 7 punts,  però la manca d’encert en els minuts finals no el va permetre la remuntada. El Tremp va acabar enduent-se la victòria per 10 punts de diferència.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Padilla amb 10 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes i Moreno amb 22 punts del Canonja Tremp A.

64 LA CANONJA TREMP A: Pujol (-), Uriach A (6), Moreno (22), Lloan (-), Libreros (-) Rogrigo (17), Bresco (1), Badia (4), Soler (2), Codina (3), Uriach N (2).

54 FLOR VIMDODI PARDINYES: Sellart (6), Benitez A (1), Zheng (7), Guallar (4),  Previtera (-), Figuerola (-), Ferre (7), Morell (4), Benitez R (4),  Padilla (10), Martin (6), Fons (2).

El pròxim partit es el dia 30 de Novembre de 2014 a partir de les 17:30 al Pavelló Pardinyes  contra Andorra «A».

JORNADA 23 DE NOVEMBRE DE 2014

PREMINI NEGRE

Molt bona trobada la disputada a Cervera el diumenge passat per part del pre-mini negre del club.

Primer partit contra C.B. Alpicat, un rival similar, fet que els va permetre gaudir molt. Els jugadors van realizar molt bones entrades, tot i així, cal seguir millorant les del costat esquerra. En el segon partit vam enfrontar-nos contra C.B. Bellvís. En aquest partit vam poder veure un joc amb molta col·lectivitat, aixecant molt bé el cap i realitzant bones passades.

INFANTIL NEGRE

Segona jornada de la segona volta on l’equip local ha jugat contra els últims classificats i s’han imposat en un resultat clar de 62 a 11. Des del principi els jugadors del Pardinyes han imposat un nivell alt de velocitat en atac acabant la majoria d’atac en contraatacs amb superioritat. Tot i que, el Tremp ha demostrat que han millorat molt respecte a la primera volta, no han pogut fer res contra el C.B.Pardinyes que cada dia està més fort com a conjunt. Felicitar per la millora al Tremp i a seguir treballant aquesta setmana per disputar un partit contra l’Artesa que ve de guanyar a la pista de Força Lleida.

62 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE:  Varela (6), Oró (4), Sarrate, P.(-), Mauri (12), Casals (6), Sellart (10), Ibars (4 ), Ariño (12), Benavente (4), Sarrate,D. (4)

11 C.B. TREMP: Pont (-), Böhler, I. (-), Böhler, Z, (2), Buñol (-), Duran (2), Escudé (-), Catalan (1), Carracelas (6), Carmona (-), Lisowyj (-)

El pròxim partit es el dia 29 de Novembre  de 2014 a partir de les 16:00 a la pista del CENG.

JUNIOR GROC

Primera victòria de pes dels de Pardinyes, que van saber sobreposar-se a un mal primer quart imposant les seves armes. El partit va estar marcat per una intensa defensa per part dels dos equips, fet que queda evidenciat amb el baix tanteig final. El primer quart va ser un cúmul de despropòsits  dels locals, que van permetre que els balaguerins es posessin 10 punts per sobre en el marcador. Els dos quarts següents, van ser la clara mostra de la igualtat d’aquets dos equips, acabant el tercer quart amb una justat 25-33 amb imposició de les defenses per sobre de la resta. Però, els grocs es guardaven l’espenta per al final, on amb un plus més d’intensitat, van aconseguir trencar el partit amb un parcial claríssim de 15-4, que van saber administrat durant els últims segons, per emportar-se un partit molt dur, que va servir per demostrat que aquet equip té molta més guerra per donar a la segona fase de la vista fins ara.

40 FLOR DE VIMBODI  PARDINYES GROC: Suranell  (2), Lawson (1), Benabente (5), Cano, A (8), Campanera (–), Sanchez (6),  Mayoral  (–), Marias (6), Martinez (6), Dieye (5), Kinsella (1), Jaimejuan (–)

37 CB BALAGUER: Planes, A (–), Zaban, A (–),Farre, S (10), Camacho, M (2), Salud (4), Tuset (–), Naudi (–), Borda (5), Soldevila (3), Boladeres, J (6), Blanch (3), Pou (4)

El pròxim partit es el dia 29 de Novembre  de 2014 a partir de les 12:00 a la pista del Torrefarrera.

JUNIOR NEGRE

El  FLOR VIMDODI  PARDINYES  NEGRE ha guanyat a la pista del CB Cervera per 55-62, lo que suposa la sisena victòria de la temporada per al junior del CB Pardinyes.

El partit començava amb un Flor de Vimbodi Pardinyes molt concentrats i intensos en defensa i alhora en atac molt agressius capa cistella que propiciava que obrís una petita escletxa de 11 punts en el marcador al final del primer quart En el segon quart, l’equip local va reaccionar en els últims minuts, el que va provocar que el CB Pardinyes arribes al descans amb solament 3 punts de diferencia a favor.

A la tornada dels vestidors, els jugadors del CB Pardinyes tornaven a sortir intensos en defensa i a la vegada en els minuts finals del tercer quart obrien una diferencia fins al punt que al finalitzar el quart la diferencia en el marcador era  de 17 punts a favor dels nois del CB Pardinyes, desprès d’un parcial en el tercer quart de 10 a 24.  En el darrer quart, el CB Pardinyes a falta de 4 minuts per finalitzar el partit guanyava per 17 punts (57-40) però, el CB Cervera mai va abaixar els braços i va lluitar fins al final, el que va provocar que a falta de pocs segons per finalitzar el partit la diferencia era de 5 punts solament per als visitants (60-55), després d’un parcial de 15-3. Al final, victòria del  Flor de Vimbodí Pardinyes per 55-62.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Kora  amb 16 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Negre i Cregenzan amb 15 punts del CB Cervera.

55 CB CERVERA: Cases (-), Hfatri (9), Lopez (-), Badiane (1), Esquius (-), Cabestany (10), Citoler (2), Cregenzan (15), Calafell (14), Gonzalez (4).

62 FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE: Gallardo (1), Nieto (2), Rodriguez (3), Gine (9), Kora (16), Balde (2), Bardaji (-), Reulli (6), Vilaseca (3), Diallo (5), Herrandiz (13), Quintana  (2).

El pròxim partit es el dia 30 de Novembre de 2014 a partir de les 19:00 al Pavelló Pardinyes  contra Bellpuig.