El Flor de Vimbodi Pardinyes ha perdut en el primer partit de la Lliga Catalana EBA davant un gran equip com és l’Aracena AEC Collblanc per 77-81. El partit ha estat marcat per un domini en el marcador per part dels jugadors del Joan Albert, en especial, la segona part on sempre han anat per davant en el electrònic. En un partit on l’equip, a pesar de la baixa important de Pau López, ha continuat donat bones sensacions i lluitant fins al últim segon de partit per poder emportar-se la primera victòria oficial de la temporada, la qual lo ha pogut ser finalment.

Flor de Vimbodi Pardinyes-Collblanc3

En els primers 20 minuts de partit, s’ha vist una constant igualtat en el marcador i amb molts intercanvis en el marcador. També durant la primera part s’ha pogut veure la bona intensitat defensiva, que ja es va poder veure en el partit amistòs de la setmana passada,  per part dels jugadors del Flor de Vimbodí Pardinyes, tot i que cal tenir, en compte, que al davant hi ha jugadors amb molta experiència basquetbolística i els nostres en cap moment han tingut por a anar capa ells tant en direcció a cistella com a l’hora de defensar. Cal destacar que l’equip visitant, a travès de la seva gran capacitat rebotejadora ofensivament li ha permès durant la primera part tenir moltes segones opcions per anotar. En atac, per part dels locals, ha continuat  la bona circulació de pilota que els seguia permeten moltes vegades tenir bona posició de llançament i alhora una bona agressivitat capa cistella. Amb tot això, el Flor de Vimbodí s’anava al descans amb el marcador desfavorable de 30-32.

En canvi, en la segona part, es veia un clar dominador del ritme i del marcador del partit i aquest era el Flor de Vimbodi Pardinyes. Aquest domini es veia, sobretot, en el tercer quart que degut al gran treball en defensa, que provocava que deixès al equip visitant amb 14 punts, sobretot molts des de la línia de tirs lliures, i al encert capa cistella degut a la continuació de la primera part d’anar agressiu capa cistella i degut al encert des de la mitjà distancia  en aquest quart especialment. Però, l’AEC Collblanc continuava fent mal en l’aspecte rebotejador, lo que els permetia continuar vius i provocava que el CB Pardinyes solament guanyès de 3 punts al finalitzar el tercer quart (49-46). Ja en els últims 10 minuts de partit, per part dels locals a falta de 2 minuts per finalitzar el partit el marcador era favorable de 62-55, però, degut a algunes imprecisions en atac i l’experiència dels jugadors visitants ha propiciat que empatès el partit a 62, desprès de un parcial de 0-7, a falta de 3,5 segons per finalitzar el partit. En aquests darrers segons, el Flor de Vimbodí Pardinyes no ha estat encertat en atac i ha propiciat que el partit s’anès a la pròrroga.

Flor de Vimbodi Pardinyes-Collblanc2

Ja en la pròrroga, l’equip de Collblanc amb un parcial inicial de 0-6, ha provocat que el Flor de Vimbodi anès a remolc, a pesar de que a partir de l’encert des de la línia de 3 punts en els darrers minuts ha fet que el marcador s’anès igualant fins al punt que a falta de pocs segons per finalitzar el partit el resultat era de 77-79, però dos tirs lliures finals han deixat finalment el marcador en 77-81. Al final, derrota agridolça  del Flor de Vimbodí Pardinyes per 77-81.

Estadistiques Flor de Vimbodi Pardinyes- Aracena AEC Collblanc

El proper partit  del Flor de Vimbodí Pardinyes afrontarà l’últim partit de la Lliga Catalana EBA davant el BC Morabanc Andorra B el dissabte 4 d’octubre a partir de les 19:30h.

77 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Triginer (3), Garcia (6), Markovic (5), Rivas (8), Fernandez (3), Vallverdu A.(18),  Gasque (2), Villegas (11), Solsona (4), Ruiz (4), Domingo (13).

81 ARACENA AEC COLLBLANC: Andrés (17), Navarro (4), Juan (7), Vall-Llobera (15), Rodriguez (10),  Perez S.(11), Lopez (-), Guzman (8),  Perez D. (2), Jacas  (4), Corominas (5).

Els màxims anotadors del partit van ser: Oriol Andrés amb 17 del Aracena AEC Collblanc i Vallverdu amb 18 punts del Flor de Vimbodi Pardinyes.