Derrota del femení Pardinyes davant el CN Tàrrega per un ajustat 50-57 en un matx entre dos dels equips més potents de la categoria en un partit que prometia ser molt igualat.

Parcials: (12 – 10), (8 – 13), (12 – 22), (18 –12),

S’enfrontaven dos dels equips més potents de la categoria en un partit que prometia ser molt igualat.
El partit començava amb errors per part dels dos equips en atac i feia que el marcador sempre estigués collat. Al final del primer quart el resultat era de 12-10 a favor de les de Pardinyes. Al segon quart la tònica va continuar essent la mateixa: molts errors en atac per part dels dos equips però en aquest període, les de Tàrrega van tenir més encert i es van endur el parcial arribant així al descans amb un petit avantatge de 3 punts, 20-23.

A la represa el Tàrrega va solucionar els seus problemes en atac aconseguint moltes situacions de tir fàcil exterior o bones accions prop de cistella fent que les de Pardinyes es veiessin superades en joc i marcador. S’arribava a l’últim quart amb un marcador favorable a les targarines de 32-45. Als últims 10 minuts les lleidatanes van continuar amb els mateixos errors en atac però amb més encert del tir exterior. Van començar a pressionar i recuperar pilotes fins a arribar a posar-se a solament 4 punts de les rivals. Però aquest esforç final no va arreglar l’esperpèntic partit que havien fet els 30 minuts anteriors i les de Tàrrega que van fer un joc molt ordenat i madur es van endur una merescudíssima victòria per 50-57.