Estadístiques Final Partit: Flor de Vimbodí Pardinyes 66- CB Hospitalet 88

Flor de Vimbodí Pardinyes ha perdut a casa davant d’un rival de la part alta de la classificació com és el CB Hospitalet per 66-88 on una dolenta segona part defensiva dels locals ha acabat donant la victoria als d’Hospitalet.

Un partit amb molt de ritme i actitud en general i que començava amb un Flor de Vimbodí, amb moltes ganes de continuar amb la bona imatge de la setmana passada i a la vegada aconseguir una victoria de prestigi davant un rival de la part alta de la classificació, i d’aquesta manera fer un pas important per l’objectiu de la permanència, molt concentrat tant en atac com en defensa però, encara que els locals han arribat a guanyar de 8 punts de diferència, els visitants han reaccionat, en especial, en el segon quart i han igualat el marcador. Al descans, s’ha arribat amb victoria parcial del Flor de Vimbodí Pardinyes per 3 punts a favor (41-38).

A la represa, es continuava veient la igualtat entre els dos equips, però, solament durava uns minuts i els d’Hospitalet incrementaven el seu nivell defensiu i creaven molts dubtes als locals que tenien problemes de fluïdesa en moure la pilota i acompanyat del baix encert a cistella, provocava que els visitants, en finalitzar el tercer quart, agafaven una diferència a favor de 10 punts (55-65).

En el darrer quart, es veia un Flor de Vimbodí Pardinyes poc intens en defensa i amb poc moviment de pilota i molts dubtes en atac, per contra, es continuava veient un CB Hospitalet molt intens en defensa i amb un gran encert en atac, que propiciava que a poc a poc anés ampliant la diferència fins a finalitzar el partit amb 22 punts a sobre. Al final, derrota del Flor de Vimbodí Pardinyes per 66-88 davant el CB Hospitalet. Amb aquesta derrota, el Flor de Vimbodí continuarà mantenint la vuitena posició en la classificació però, veu com alguns dels seus rivals de baix se li apropen.

66 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Ruiz (2), Vallverdu (6), López (15), Triginer (5), Garcia (5), Villegas (3), Solsona (-), Domingo (12),  Markovic (10), Tamames (8), Rivas (-).

88 CB HOSPITALET: Moreno (-), Sole (17), Salto (7), Bayo (12), Blanco (2), Gómez (-), Reina (-),  Diaz (12), Guia (11), San Epifanio (21), Acosta (6).

Els màxims anotadors del partit: Edgar San Epifanio amb 21 punts del CB Hospitalet; Pau López amb 15 punts del Flor de Vimbodí Pardinyes.

En el proper partit,  el Flor de Vimbodí Pardinyes afrontarà la 22ª Jornada de la Lliga EBA al Pavelló Barris Nord davant el CB Santfeliuenc el diumenge 12 d’Abril a partir de les 18:15h.