Estadístiques Final Partit: CB Cornella 77 - Flor de Vimbodí Pardinyes 79

Estadístiques Final Partit: CB Cornella 77 – Flor de Vimbodí Pardinyes 79

El Flor de Vimbodí Pardinyes ha guanyat a la pista d’un rival directe com és el CB Cornella per 77-79 en un partit emocionant que no s’ha decidit fins als últims segons.

Una primera part de partit marcada pels constants intercanvis en el marcador, on el Flor de Vimbodí ha finalitzat per sota en el marcador amb una diferència de 6 punts en contra, la diferencia entre els dos equips, en els primers 20 minuts de partit, mai ha superat els 8 punts. Encara que  ha anat molta estona en el segon quart per davant en el marcador, Flor de Vimbodí arribava al descans amb una diferència desfavorable de 3 punts.

En canvi, a la represa, un Flor de Vimbodí Pardinyes molt concentrat i seriós, tant en atac com en defensa, provocava que sempre anés per davant en el marcador en aquesta segona part. D’aquesta manera, Flor de Vimbodí, gràcies a aquesta serietat i bon treball realitzat i acompanyat de la gran actuació de Pau López, ha finalitzat amb 26 punts el partit, aconseguia finalitzar aquest tercer quart guanyant per 4 punts (60-64). En el darrer quart, el Flor de Vimbodí Pardinyes aconseguia mantenir-se per davant en el marcador fins a falta de pocs segons per finalitzar el partit on l’equip local empatava a 77 i a més tenia un tir lliure per avançar-se, després que l’equip visitant falles  el seu atac anterior. Però, l’equip local fallava el tir lliure i una acció ràpida de Sergi Ruiz, jugador del Flor de Vimbodí Pardinyes, donava finalment la victòria als visitants. Al final, victoria del Flor de Vimbodí Pardinyes per 77-79 davant el CB Cornella. D’aquesta manera, encadena la segona victoria consecutiva i la setmana que ve, té opció de sumar la tercera davant un altre rival directe com és el CB Castelldefels.

77 CB CORNELLA: Luquero (3), Villalon (10), Milan (-), Martinez (2), Sese (17), Coll (6), Alvarez (16), Pilan (4), Arques (4), Salvo (11), Hernandez (4).

79 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA:  Ruiz (2), Vallverdu (9),  Lopez (26), Gasque (8), Garcia (2), Villegas (7), Solsona (6), Domingo (16),  Markovic (3), Rivas (-).

Els màxims anotadors del partit: Marc Sese  amb 17 punts del CB Cornella; Pau Lopez amb 26 punts del Flor de Vimbodí Pardinyes.

En el proper partit,  el Flor de Vimbodí Pardinyes afrontarà la 18ª Jornada de la Lliga EBA al Pavelló Barris Nord davant el CB Castelldefels el dissabte 7 de Març a partir de les 20:30h.