Estadístiques Final Partit: Flor Vimbodi Pardinyes 69 - Ciutat de les Roses CB Santfeliuenc 80

Estadístiques Final Partit: Flor Vimbodi Pardinyes 69 – Ciutat de les Roses CB Santfeliuenc 80

Flor de Vimbodí Pardinyes ha perdut aquest dissabte a casa davant el Ciutat de les Roses CB Santfeliuenc,  un rival directe en la classificació de la lliga EBA, per 69 a 80. El partit ha estat marcat per la duresa defensiva dels jugadors visitants que ha incomodat durant gairebé tot el partit (exceptuant trams del primer i tercer quarts) als homes del Pardinyes.

El partit ha començat amb una gran igualtat, tal i com demostrava la situació a la  classificació de tots dos equips. Tot i això, el  Flor de Vimbodí Pardinyes, ha estat més encertat de cara a cistella durant el tram inicial del matx. No obstant, a mesura que anaven passant els minuts, els santfeliuencs han incrementat el seu nivell defensiu, la qual cosa ha començat a incomodar als jugadors groc i negres. Malgrat això, el Flor de Vimbodí Pardinyes finalitzava el primer quart  amb un avantatge  de quatre punts. En el segon quart, els visitants, continuaven amb el seu alt grau d’intensitat defensiva, que era permesa pels àrbitres. A més, van tenir un elevat encert des de la llarga distància. D’aquesta manera aconseguien ficar-se per davant en el marcador i poc a poc anaven incrementant la diferència. Per altra banda, els homes de Jorge Serna tenien molts problemes en atac, degut a la intensitat defensiva desplegada pels santfeliuencs, i veien com poc a poc s’anaven carregant amb moltes faltes personals i per tant, donant opcions des de la línia de tirs lliures. Per tot plegat, el Flor de Vimbodí Pardinyes arribava al descans amb un marcador desfavorable de 33 a 39.

Pardinyes-Santfeliuenc Pardinyes-Santfeliuenc2

En la represa del matx, , els homes del CB Pardinyes incrementaven el seu nivell defensiu i aconseguien retallar diferències fins a ficar-se a 2 punts. Però, els visitants, continuaven amb una defensa molt intensa però, sense tenir tant encert de cara a cistella. Malgrat això, els visitants aconseguien finalitzar el tercer quart al capdavant en el marcador, però amb només amb quatre  punts de diferència  (52 a 56).

Pardinyes-Santfeliuenc4

En el darrer quart, el Flor de Vimbodí Pardinyes tornava a sortir amb la mateixa empenta i aconseguia ficar-se novament a dos punts a falta de 5 minuts per acabar el partit. Però, la duresa defensiva dels santfeliuencs, permesa pels àrbitres durant tot el partit, i l’encert des de la llarga distància d’aquests ha acabat decantant la victòria cap a els visitants per 69 a 80.

Pardinyes-Santfeliuenc3Pardinyes-Santfeliuenc5

69 FLOR VIMBODÍ PARDINYES-LLEIDA: Rubin de Celis (7), Rivas (2), Ruiz (11), Jorge (3), Lopez (3), Triginer (11), Garcia (-),  Gasque (-), Martinez (4),Villacampa (14), Domingo (14).

80 CIUTAT DE LES ROSES CB SANTFELIUENC: Guirao (18), Real (13), Balboa (-), Olive(-), Oliva (9), Farfan (3), Molina (28), Gómez (-), Mañes (6), Komakech (3).

Flor de Vimbodí Pardinyes jugarà, dissabte 30 de Gener del 2016, la 16a Jornada de la Lliga EBA al Pavelló Municipal Fum d’Estampa davant de l’Aracena-AEC Collblanc a partir de les 18:30h.