Estadístiques Final Partit: BC Martorell-Solvin 62 - Flor Vimbodí Pardinyes 59

Estadístiques Final Partit: BC Martorell-Solvin 62 – Flor Vimbodí Pardinyes 59

Flor de Vimbodí Pardinyes ha perdut aquest diumenge a la pista del BC Martorell-Solvin per 62 a 59  i d’aquesta manera encadena 2 derrotes consecutives. El partit ha estat marcat per una igualtat entre els dos equips i que s’ha decidit al darrer quart a favor dels locals.

El partit ha començat amb una igualtat entre els dos equips, però amb els locals al davant en el marcador durant els primers 10 minuts que han finalitzat 2 punts a sobre (14 a 12). En el segon quart, el Flor de Vimbodí ha incrementat el seu nivell d’intensitat defensiva i acompanyat d’una millora en l’encert a cistella, ha provocat que  agafes  una  diferència a favor en aquest quart de 7 punts (20-27). Però, en els instants finals, el BC Martorell ha retallat la diferència, fins al punt, que el Flor Vimbodí Pardinyes ha arribat al descans guanyant per solament 3 punts (24 a 27).

A la tornada dels vestidors, els jugadors del Martorell han reaccionat en el tram final del quart, desprès de que els jugadors del Flor Vimbodí arribessin a tenir la màxima diferència del partit de 8 punts a favor,  fins al punt de ficar-se per davant en el marcador. Però, el Flor de Vimbodí ha reaccionat, a partir d’una bona defensa i de l’encert a cistella en els moments decisius d’aquest quart,  i finalitzava el tercer quart guanyant per 44 a 47.

En el darrer quart, els locals, a partir d’un parcial de 12-2 en els primers 4 minuts, han donat la volta al marcador i s’han situat 7 punts a dalt (56 a 49), gràcies a un gran encert a cistella, en especial des de la línia de 3 punts. Però, el Flor de Vimbodí ha reaccionat i s’ha situat a 3 punts a sota a falta de 2 minuts per acabar el partit.  Al final,  els locals han estat més encertat en els moments decisius i s’han acabat emportant la victòria. Al final, derrota del Flor Vimbodí Pardinyes per 62 a 59 a la pista del BC Martorell-Solvin.

62 BC MARTORELL-SOLVIN: Jou (8), Viros (3),Clotet(-),Sabata(20), Ala (3), Morales (6), Claramunt(-), Vives (10), Fusalba (2), Bernadi (4), Boja (2), Mayot(4).

59 FLOR VIMBODÍ PARDINYES-LLEIDA: Rubin de Celis (-), Rivas (-), Ruiz (2), Jorge (9), Lopez (16), Triginer (8), Garcia (-),  Gasque (4), Villacampa (4), Domingo (16).

Flor de Vimbodí Pardinyes jugarà, dissabte 12 de Desembre, l’11a Jornada de la Lliga EBA al Pavelló Barris Nord davant del Physic CB Igualada a partir de les 20:00h.