Aquest dissabte 16 de Maig es va celebrar la Final a Quatre de la categoria infantil masculí al Pavelló Juanjo Garra, on l’amfitrió va ser el Flor de Vimbodí Pardinyes Groc. En aquesta final a Quatre també van participar la Peña Fragatina,  primer rival dels nostres a semifinals, i  per l’altra banda, jugaven el CB Balaguer contra el Binefar.

SEMIFINAL FINAL A QUATRE

Infantil Groc semis

INFANTIL GROC

Primera semifinal de la Final a 4 de la competició infantil territorial guanyada pel CB Pardinyes. Partit jugat de tu a tu entre l’equip local i la Penya Fragatina. L’equip local va anar sempre per davant en el marcador aconseguint diferències molt petites des del principi, i que va mantenir fins al final del partit gràcies a l’encert en determinats moments. En definitiva, Pardinyes jugarà la final per la tarda.

64 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Vilaseca (2),Pelegrina (4), Tesan (17), Teixido (-), Lopez (-), Tamames (17), Balsells (10), Cuellar (-), Vera (10), Plaza (4).

53 PEÑA FRAGATINA: Barbe (6), Alcalde (6), Camarasa (3), Mas (21), Drago (5), Enrich (4), Fargues (3), Andreu (5).

Els guanyadors de les semifinals van ser el Flor de Vimbodi Pardinyes Groc i el CB Balaguer, que jugarien el mateix dissabte a partir de les 19:00 al Pavelló Juanjo Garra.

FINAL DE LA  FINAL A QUATRE

Victòria dels nois de Pardinyes contra el CB Balaguer en la final de la competició.

Partit molt disputat entre els dos equips mes bons de la competició. Gran final que va començar amb l’equip visitant ficant-se per davant en el marcador i dominant el partit fins el minut 25 amb un parcial de 33-43 gràcies a l’encert amb el tir. A partir d’aquest moment els nois locals van començar a pressionar a tota la pista i van aconseguir empatar el partit amb un parcial de 28 a 18 en els últims 15 minuts. En la pròrroga el CB Pardinyes es va imposar en tots els aspectes aconseguint d’aquesta manera el Campionat.

En definitiva, Campions d’una lliga merescuda.

74 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Vilaseca (2),Pelegrina (-), Tesan (9), Teixido (-), Lopez (4), Tamames (16), Balsells (9), Cuellar (2), Vera (20), Plaza (2), Mauri (10).

65 NATURAL 0PTICS CB BALAGUER: Sabaly (34), Castellarnau (-), Farre (2), Juarez (3), Bellmunt (4), Bernat (7), Castellarnau (9), Khloufi (-), Canal (6), Vilamajó (–).

INFANTIL GROC: CAMPIONS