Estadistiques Finals: Queso Milner- Arenys Basquet 74- Flor de Vimbodi Pardinyes 71

El Flor de Vimbodi Pardinyes ha perdut en el primer partit de la Lliga EBA 2014/2015 a la pista  del Queso Milner- Arenys Basquet  per 74-71. El partit ha estat marcat per un domini en el marcador per part del Flor de Vimbodi Pardinyes en el qual ha anat per davant en el marcador fins l’últim quart on l’experiencia dels jugadors locals  ha fet que es  fiquessin per davant i no ho han deixat d’estar fins al final del partit.

En els primers 20 minuts de partit, s’ha vist una constant igualtat en el marcador, a pesar de que portava l’iniciativa sempre el Flor de Vimbodi Pardinyes. També durant la primera part s’ha pogut veure una bona  actitud  defensiva dels visitants, en especial, en els primers 10 minuts de partit on els jugadors del Flor de Vimbodí Pardinyes han deixat el seu rival amb 13 punts. Tot i que cal tenir en compte, que a pesar d’aquesta constància en defensa en la primera part,  els nostres han titngut en varios moments de la primera part on semblava que s’anaven del marcador però, petites errades en atac,  com pilotes pèrdudes o falta d’encert capa cistella,propiciava que l’Arenys Bàsquet es tornès a ficar en el partit. Amb tot això, el Flor de Vimbodí s’anava al descans amb el marcador favorable de 31-34.

A la represa, en la segona part, es seguia veient l’igualtat dels primers 20 minuts de partit, però en els  primers minuts del tercer quart es veien constants intercanvis en el marcador amb petites diferencies per part dels dos equips que eren contrarrestades immeditament pels altres. En el tram final del tercer quart, el Flor de Vimbodi ha arribat a tenir una màxima diferencia de 9 punts (46-55)  però, un altre cop petits detalls en atac i en defensa, com l’aspecte rebotejador en el qual han dominat els d’Arenys, han permès que els locals finalitzessin el tercer quart amb totes les opcions de poder-se emportar el partit. Amb tot això, el CB Pardinyes feia que solament guanyès de 6 punts al finalitzar el tercer quart (51-57).  Ja en els últims 10 minuts de partit, per part dels visitants es tornava a veure la bona actitud tant defensivament com ofensivament que s’ha vist en alguns trams del tercer quart, lo que li permetia que  a falta de 7 minuts per finalitzar el partit el marcador era favorable amb una diferencia de 8 punts (54-62), però, degut a algunes accions dubtoses xiulades i la falta d’encert capa cistella ha propiciat que els locals amb un parcial de 17-2 es fiquessin 7 punts  (71-64)per  davant en el marcador a falta de menys de 2 minuts per finalitzar el partit.  Però, desprès de varies accions positives en atac, sobretot, des de la línia de 3 punts, el Flor de Vimbodi Pardinyes tornava a retallar diferencies es col·locava a falta de pocs segons a solament 2 punts (73-71). Al final, el Flor de Vimbodi ha tingut l’opció d’empatar el partit a falta de 4 segons per finalitzar el partit, però el llançament de 3 punts no ha entrat. Al final, derrota ajustada  del Flor de Vimbodí Pardinyes per 74-71.

74 QUESO MILNER-ARENYS BASQUET: Gilbert (5), Grau (5), Estany (-), Perez F. (-), Costa (6), Tomas (14), Laguarda (2), Cabrera (13), Toure (4), Mons (14), Bauza (-),  Perez D. (11).

71 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Fernandez (-), Ruiz (8), Vallverdu A.(9), Lopez (15),  Triginer (13),  Gasque (8), Garcia (5), Villegas (-), Solsona (5), Domingo (8), Rivas (-).

Els màxims anotadors del partit van ser: Aritz Tomas  amb 14 punts del Queso Milner-Arenys Basquet;  Pau Lopez amb 15 punts del Flor de Vimbodi Pardinyes.

El proper partit  del Flor de Vimbodí Pardinyes afrontarà el primer partit de la Lliga EBA al Pavelló Barris Nord davant l’Olivar  el dissabte 25 d’octubre a partir de les 20:00h.