JORNADA 23 D’ABRIL DE 2016

PREMINI GROC

El PARDINYES LA FLOR VIMDODI CB PARDINYES GROC guanya a domicili contra el BAC AGRAMUNT. Un partit molt competit i intens, amb bon ritme de joc i alt grau d’actitud.

Des del inici del partit, l’equip visitant és capaç de controlar el marcador, amb un molt bon primer quart. A partir d’aquí, el partit s’iguala i manté la mateixa dinàmica durant el seu transcurs. A la mitja part l’equip local guanya per 14 punts.

La segona part segueix el mateix guió, amb quarts ajustats i amb molt lluita pel mig. Cap al final del partit l’equip local es desperta del tot i és capaç de posar la por al cos al PARDINYES LA FLOR VIMDODI CB PARDINYES GROC. El partit acaba amb victòria de l’equip visitant  (30-38).

30 BAC AGRAMUNT: Sala (-), Solanes (-), Paris (1), Bicce (2), Puig (4), Piña (-),Amoneo (8), Gual(13).

38 FLOR VIMBODI PARDINYES GROC: Oró (1), Lòpez (4), Aguilà (4), Balcells (-), Nadal (2),  Mauri (-), Cubero (10),Pérez (5), Andueza (12).

CADET GROC

El pròxim partit es el dia 7 de Maig de 2016 a partir de les 12:00 a la pista del Vallfogona.

JORNADA 24 D’ABRIL DE 2016

MINI NEGRE

Des de l’inici del partit el mini negre del C.B. Pardinyes va estar molt encertat en atac i molt concentrat en defensa, recuperant pilotes i anotant en contraatacs.

Això va donar com a resultat la gran diferència en la primera meitat que gairebé arribava als 40 punts.  En la segona meitat, el partit va continuar igual i la victòria es va quedar al barri de Pardinyes en el derbi de la ciutat.

87 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Tersa (6), Dieye (20), Aguila (20), Dominguez (16), Jordan (4), Hu (6), Daruich (6), Ibars (15), Anglada (13), Singh (-).

37 FORÇA LLEIDA CE TARONJA: Dominguez (3), Masip (8), Capdevila (6), Garcia (3), Omorodion (3), Jove (3), Larregula (9), Lamas (2), Diaz (-).

El pròxim partit es el dia 7 de Maig de 2016 a partir de les 12:30 a la pista de la Peña Fragatina.

MINI GROC

Partit complicat el que li esperava al Pardinyes contra el primer del grup, el Força Lleida.  La primera part del partit va estar molt igualada repartint dos quarts a favor del Lleida i dos del Pardinyes, arribant a la mitjà part amb el marcador de 32- 37. Gràcies a un gran joc col·lectiu amb bones sortides de pilota i tancant bé el rebot ja que els rivals són jugadors de gran envergadura.

La segona part però amb un mal parcial de 15- 4 va enfonsar mentalment als visitants que no es van saber sobreposar a les adversitats i no va haver-hi manera d’aixecar la moral i creure que es podia guanyar jugant com la primera part del partit.  Per finalment finalitzar el partit amb el marcador de 80- 58.

80 TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA C.E. NEGRE: Calvet (8), Cervantes (4) Serra (6), Teixidó (4), Codina (21), Palma (4), Montaño (5), Quintana (2), Lesan (14), Casañe (12)

58 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Dhiman (2), Sabaté (12), Quintana (9), Vilaseca (20), Inglada (4), Hidalgo (3), Escolà (-),Sanfeliu (1), Badia (6), Farré (1), Suárez (-)

El pròxim partit es el dia 8 de Maig de 2016 a partir de les 17:30 al Pavelló Pardinyes contra Balaguer.

INFANTIL GROC

El passat diumenge dia 24 l’Infantil Groc s’enfrontava a UB Sant Adrià 1, un partit que calia guanyar per lluitar per la quarta posició al grup A1. I amb aquesta actitud i ganes van sortir els grocs: gran intensitat defensiva, control del rebot, joc en equip… El bon joc dels locals va descol·locar als barcelonins durant la primera meitat de partit, arribant a un resultat de 26-18 a la mitja part. Però, la segona meitat va mostrar una cara diferent de tots dos equips: els de Pardinyes van baixar la intensitat defensiva i va mancar la bona actitud de l’inici del partit. Els visitants en canvi, lluny de rendir-se, van augmentar el seu ritme fins a arribar a un resultat de 39-40 al final del 6è període. Després del sisè quart els grocs ja no van saber tornar en si i van rebre un parcial de 3-14 que decantava el partit a favor de Sant Adrià. Tot i el resultat final de 42-54, el partit comptarà com a victòria pels de Pardinyes per alineació indeguda de l’equip visitant.

42 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Garcia (8), Benavente (8), Sarrate D. (9), Oro (2), Mauri (2), Sarrate P. (5), Ibars (-), Varela (3), Sellart (5)

54 UB SANT ADRIÀ 1: Aragall (6), Cerezuela (3), Domínguez (2), Caralt (-), Delgado (10), Alonso (12), Jarque (7), Jiménez (13), Sánchez (1)

El pròxim partit es el dia 30 d’Abril de 2016 a partir de les 13:00 a la pista del Maresme.

JUNIOR GROC

Partit disputat entre el Sicoris 98 i el Junior groc del C.B.Pardinyes, amb victòria locals, per 58 a 48. El partit va començar amb els 2 equips  molt intensos, sobretot  en l’aspecte  defensiu, arribant al final del primer període amb empat. El segon període va continuar la mateixa dinàmica, amb els dos equips molt igualats, arribant al descans 31-27 per als locals.

A la represa els de Sicoris van sortir molt mes intensos i amb mes encert ofensiu i molta mes actitud que els de Pardinyes, que van deixar marxa als locals, en gran part per el desencert amb els tirs lliures (10 de 25) amb un resultat final  de 58-48 per als locals.

58 SICORIS 98: Peguera (16), Bernaus (-), Campos (5), Farran (-), Pardes (1), Gallart (6), Luengo (-), Toledo (-), Perez (6), Sabanes (6), Mele (18).

48 FLOR  VIMBODI PARDINYES GROC:  Suranell (9), Zheng (1), Sanchez (-), Lesan (6), Herrandiz (4), Reulli (4), Mauri (-), Pedescoll (-), Kinsella (6), Jaimejuan (3), Quintana (5), Diallo (10).

El pròxim partit es el dia 1 de Maig de 2016 a partir de les 19:00 al Pavelló Pardinyes contra Binefar.

PREMINI NEGRE

CADET NEGRE

Mal partit del Cadet Negre del Pardinyes que no va poder superar en cap moment a un Cervera que va jugar molt bé i va guanyar en intensitat als jugadors del Segrià per un clar marcador de 35-69. No els va sortir res als jugadors groc-i-negres, que en cap moment van entrar al partit i amb molts nervis cometien nombroses pèrdues i imprecisions que  aprofitaven molt bé els cerverins, que van estar molt encertats i molt més ficats al partit. Merescuda victòria pel Cervera Verd davant  d’un Cadet Negre desdibuixat i irreconeixible.

35 FLOR VIMBODÍ PARDINYES  NEGRE: Robert Vilaseca (-), Alex Pelegrina (-);Eduard Teixidó (-);Joel Lopez (6); Joan Tamames (11); Gerard Cuellar (4); Adrià Alandete(6); Miquel Plaza (5); Guillem Barta (2); Aleix Quiroga (1).

69 CERVERA MOBEL LINEA VERD: Puiggrós(-); Forn (16); Ramírez (24); Macías (6); Castells (21); Costa (2); Reig (-); Estrada (-); Picón (-).

El pròxim partit es el dia 30 d’Abril de 2016 a partir de les 12:45 a la pista del Maristes.

JUNIOR NEGRE

Derrota del Junior Negre a casa davant del CB Mollerussa, en la 12a jornada de la segona fase, per 47 a 50, en un partit que no es va decidir fins als instants finals del darrer quart a favor dels visitants. Durant els dos primers quarts, el partit va ser  molt igualat entre els dos equips, però on els locals van començar poc intensos, tant en defensa com en atac, i amb el pas dels minuts van aconseguir donar-li la volta al marcador i mantenir-se al capdavant. El Flor Vimbodí  Pardinyes va arribar al descans guanyant per 3 punts (21 a 18). A la represa, el CB Pardinyes va pujar la seva intensitat defensiva, el fet es que van deixar amb solament 6 punts anotats en el tercer quart, i acompanyat d’una millora en l’encert a cistella, ha arribat a assolir una diferència de 10 punts a favor. El or Vimbodí Pardinyes  finalitzava el quart amb una diferència a favor de 10 punts (34 a 24). Al darrer quart, els visitants van sortir més intensos i amb el pas dels minuts va anar retallant diferències fins a empatar a 46 a falta de menys de dos minuts per finalitzar el partit. En el tram final, el CB Mollerussa va estar més encertat i es va acabar emportant la victòria. Al final, derrota per 47 a 50.

47 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Gomez (5), Roca (-), Lawson (2),Guallar (5), Previtera (9),Figuerola (1), Martin (1), Fons (13), Bernaus (10), Jofre (1).

50 CB MOLLERUSSA:  Prats (12),Seto (3), Reig (2), Cuenca (2), Arnau (13), Andres (3), Moreno (5), Bosch (10).

El pròxim partit es el dia 7 de Maig de 2016 a partir de les 16:00 a la pista del Secà.

INFANTIL NEGRE

Partit que vam poder observar a primera vista igualat entre els dos equips. El ritme entre les dues esquadres era alt  i es veia un joc vistós a base de contraatacs i bones defenses. El  control del rebot per part de l’equip visitant els va ajudar a tenir un primer avantatge en el marcador. A partir d’aquí un manteniment del ritme per part dels visitants a base de contraatacs els va ajudar a incrementar la diferència. Amb això la bona actitud dels nens de banqueta i a pista de l’equip local els va ajudar a ser un equip. Felicitar als dos equips per veure un partit disputat entre els dos.

43 FLOR VIMBODI PARDINYES NEGRE: Inglada,G (12), Dhiman, K (3), Romero,J (11), Jordan,M (4), Masich,J (6), Escribano,N (-) , Vargas,A (-), Diarra,S (-), Ariño,O (7), Portolès, M (-),Marco,A (-).

44 CB LA POBLA DE SEGUR: Camacho,I(-), Sanchez,U(12), Sanchez,T(6), Sellart,P(8), Sole,J(8), Alogen,B (4), Ros,J (4), Radua,M (2)

El pròxim partit es el dia 7 de Maig de 2016 a partir de les 9:30 a la pista del Balaguer.