JORNADA 14 DE MAIG DE 2016

MINI NEGRE

Últim partit oficial de la temporada del mini negre del C.B. Pardinyes contra el C.B. Seròs. Va començar molt igualat, la primera meitat va acabar amb el resultat de 36 a 33 a favor dels lleidatans.

En la segona meitat, els locals van defensar millor, dels 33 punts encaixats en la primera part es va passar a només 15, a més van poder aprofitar contraatacs , per quart rere quart marxar poc a poc en el marcador. El resultat final va ser de 67 a 48. Molt bon últim partit dels nens del C.B. Pardinyes, que acaben la temporada com a tercers de grup, empatats amb els segons.

67 FLOR VIMBODI PARDINYES NEGRE: Tersa (5), Capell (6), Dieye (6), Dominguez (24) Jordan (2),Daruich (-), Mauri (11), Anglada (4), Singh (9).

48 CB SEROS: Panades (-), Ionut (-), Castellnou (19), Dringu (9), Vila (10), Dago (8), Sola (-), Pena (2).

JORNADA 15 DE MAIG DE 2016

MINI GROC

A l’última jornada de lliga regular, el Pardinyes afrontava un partit transcendental per optar a disputar la final A4, però a priori no s’esperava un partit fàcil degut a baixes importants de l’equip que anava a la Seu amb 9 jugadors disponibles.

El partit, però ha estat més plàcid del que ens podíem pensar, s’ha arribat a la mitjà part amb el marcador de 20- 47, gràcies a l’encert dels visitants que han jugat molt bé els atacs movent la pilota fins a trobar bones situacions de tir i amb una alta intensitat defensiva, tot i la manca de concentració a l’hora de tancar el rebot. La segona part ha estat més equilibrada amb uns parcials de (11- 14), (11- 11), (13- 9) i (11- 10) mantenint en tot moment la diferència al marcador entre 20 i 25 punts per finalitzar el matx amb el resultat de 66- 91.

66 SEDIS GDOS: Tomás (2), Nadal (7), Paredes (-), Obiols (14), Martínez (2), Canut (6), Martínez (20), Martínez (15)

91 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Dhiman (19), Pérez (11), Inglada (15), Escolà (8), Esteve (10); Sanfeliu (12), Badia (3), Farré (6),  Suárez (7)

INFANTIL NEGRE

Partit marcat pel ritme impartit per l’equip local que en tot moment va saber aguantar-lo, felicitar l’actitud de tots els nens que van saber animar-se i motivar-se entre ells . Ha estat la cirereta per acabar de la millor forma de la temporada.

76 FLOR VIMBODI PARDINYES NEGRE:  Dhiman, K (7), Inglada,G (21), Dominguez,A (9), Escribano,N (3), Romero,J (16), Masich,J (4) , Bubé,N (2), Sanfeliu,J (2), Diarra,S (6), Vargas,A (6).

25 CB TORA: Coscolla,J (-), Noguerola,Ll (2), Pons,A (9), Jounou,R (12),  Elies,I (2), Salcedo,G (-), Lavaquiol,I (-)

CADET GROC

CADET NEGRE

JUNIOR NEGRE

Derrota del Junior Negre davant del CB Balafia, en la darrera jornada de la segona fase, per 50 a 59. En. els dos primers quarts, el partit va ser  molt igualat entre els dos equips. Tot i això,  els locals van  anar quasi sempre per davant, fins a falta de dos minuts pel descans, en el marcador fins al punt de tenir una diferència d’11 punts a favor. Malgrat això, el CB Pardinyes va arribar al descans perdent per solament 2 punts (28 a 30). A la represa, el CB Pardinyes pujava la seva intensitat defensiva per intentar donar-li la volta al capdavant, però els visitants aconseguien mantenir-se al davant en el marcador. El Flor Vimbodí Pardinyes  finalitzava el període amb una diferència en contra  de 6 punts (42 a 48). Al darrer quart, els jugadors del CB Balafia sortien més intensos i es van situar a 12  punts a dalt en l’inici del quart. Però, els jugadors groc i negres ho intentaven, competint fins al final del partit. No obstant, els groc i negres  no van ser capaços de rebaixar la diferència i tenir opcions per guanyar el matx. Al final, derrota del Flor de Vimbodí Pardinyes Negre davant del líder per  50 a 59.

50 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Gomez (10), Roca (7), Lawson (3),Aguilera (-), Guallar (-), Previtera (8), Figuerola (-), Morell (4), Martin (8), Fons (4), Bernaus (6), Jofre (-).

59 C.B. BALAFIA: Garcia(10), Falguera (4), Grau (-), Trepat(7), Calero(6), Magdaleno (4), Barrull(7), Blasco (16), Prats (-), Soto (-), Torn(3), Jacome (2)