JORNADA 7 DE MAIG DE 2016

INFANTIL NEGRE

Gran partit de l’equip visitant, podríem dir que dels millor de la temporada. El partit es va iniciar amb diferència en el marcador per part de l’equip local, gràcies a la superioritat de dos dels seus jugadors a nivell físic. A mesura que el partit anava passant, l’equip visitant incrementava i portava el ritme d’ ell, amb contraatacs i bones defenses que permetien recuperar pilotes. Al final, la gran diferència física i tècnica van marcar la diferència fins arribar al resultat final.

81 NATURAL OPTICS BALAGUER: Garcia,G (10), Lorenzo,M (11), Oltra,D (23), Hervas,M (12), Profitos,X (4), Burgues,P (6), Rodriguez,E (2), Del Rio,G (11)

59 FLOR VIMBODI PARDINYES NEGRE:  Dhiman,K (6), Vilaseca,A (2), Inglada,G (14),  Ariño,O (6), Romero,J (19), Masich, J (7), Bubé,N (7), Sanfeliu,J (1), Portoles,M (-),Vargas,A (1)

El pròxim partit es el dia 15 de Maig de 2016 a partir de les 16:00 al Pavelló Pardinyes contra Tora.

PREMINI GROC

El PARDINYES LA FLOR VIMDODI perd a domicili contra el FORÇA LLEIDA CE TARONJA. L’alta intensitat i ritme implantat durant el matx per l’equip local deixava sense oportunitats de competir a l’equip visitant.

El partit va començar amb un parcial igualat, jugant de tu a tu i amb molt dinamisme per part dels dos equips. En iniciar el segon període, canvia per complet el ritme del partit.

El PARDINYES LA FLOR VIMDODI va ser incapaç de dur a terme el seu joc, va ser clarament superat per la  sortida ràpida del contraatac, sumat a l’efectivitat amb les finalitzacions. Resultat final 73-23.

73 FORÇA LLEIDA C.E TARONJA: Kalynovsky (15), Dominguez (5), Valls (7), Marin (3), Tico (10), Mazarico (13), Renau (10), Gonzalez (6), Rosell (4).

23 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Oró (-), Lòpez (2), Aguilà (3), Balcells (-), Nadal (-), Mauri (8), Ibars (4), Santiago (-), Cubero (3), Moreno (-), Perez (-), Andueza (3).

MINI NEGRE

El partit va començar molt igualat, amb un primer període amb poca anotació, al contrari que el segon. En el tercer període, els jugadors del Pardinyes van poder agafar una petita renda, però es va tornar a igualar en l’últim quart de la primera part, arribant amb 25 a 26 al final d’aquesta.

En la segona meitat, els lleidatans van sortir més concentrats i van dominar els tres primers quarts, en un setè període molt bo que els hi va donar una gran renda per afrontar l’últim quart amb una mica de tranquil·litat. El resultat final va ser de 47 a 65 en un partit molt igualat fins al final.

47 PEÑA FRAGATINA: Alvarez (5), Cazador (-),Iglesias (-), Gibert (25), Larroya (-), Vila (2), Ibarz (2), Corti (7), Andreu (2), Gallinad (4)

65 FLOR VIMBODI PARDINYES NEGRE: Tersa (2), Capell (18), Dieye (19), Aguila (4), Dominguez (10), Jordan (2), Daruich (4), Sengh (6).

El pròxim partit es el dia 14 de Maig de 2016 a partir de les 12:30 al Pavelló Pardinyes contra Seros.

CADET GROC

Partit plàcid de principi a fi. Malgrat les dolentes condicions de la pista, vam sortir agressius en tots els aspectes del joc i vam aconseguir distanciar-nos aviat en el marcador. Vam estar amb bona actitud, malgrat fallar molts tirs llunyans degut a que el rival estava molt tancat al darrere. A seguir treballant. La setmana que ve més i esperem que millor.

26 AGROBOTIGA CAL BLASIET CEP VALLFOGONA: Ariño (9); Sahthout (3); Ramírez (9); Boningo (-); Paduretu (2); Sanchez (3)

76 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Benitez A. (9), Zheng (12), Sarrate D. (8), Capdevila (12), Mauri (2),  Benitez R. (7),Sarrate P. (20), Perdices (6).

El pròxim partit es el dia 15 de Maig de 2016 a partir de les 17:30 al Pavelló Pardinyes contra Flor Vimbodí Pardinyes Negre.

JUNIOR NEGRE

Victòria del Junior Negre, en la penúltima jornada de la segona fase, a la pista del CB Secà Sant Pere per 52 a 63, en un partit on els visitants han anat, des del tram final del primer quart, sempre per davant en el marcador. Durant els dos primers quarts, els visitants, van sortir poc intensos en defensa però, amb el pas dels minuts van incrementar el seu nivell defensiu  i acompanyat d’un bon encert a cistella van obrir una diferència de 9 punts. Amb tot això, el Flor de Vimbodí Pardinyes arribava al descans guanyant per 9 punts (22 a 31). A la represa, el CB Pardinyes incrementava més la seva intensitat defensiva, alhora que controlava el seu rebot defensiu, i veia com l’encert ofensiu millorava en el tercer quart en comparació als primers 20 minuts de partit. El Flor de Vimbodí Pardinyes anava incrementant la diferència en el tercer quart i finalitzaven el quart amb una diferència a favor de 17 punts (35 a 52). Al darrer quart, els nois del CB Pardinyes han sortit amb un punt de relaxació i això ha provocat que el darrer quart fos més favorable pels locals, els quals anaven retallant mínimament la diferència durant el tram final de partit. Al final, victòria pels visitants per 52 a 63.

52 CB SECA SANT PERE:  Pellicer (-),Trupita (3), Roque (-), Sanchez (2), Tribo (2), Martinez (2),Peralta (8), Cosmin (15), Sanhano (12), Castellon (8).

63 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Gomez (15), Roca (17), Lawson (-), Aguilera (-), Guallar (-), Previtera (7), Figuerola (-), Morell (7), Martin (5), Fons (5), Bernaus (7), Jofre (-).

El pròxim partit es el dia 15 de Maig de 2016 a partir de les 19:00 al Pavelló Pardinyes contra Balafia.

JORNADA 8 DE MAIG DE 2016

ESCOLA

Darrera trobada d’escoles a Balaguer, trobada que va servir per acomiadar la temporada de l’equip petit del club. Als partits, es va poder veure la progressió dels jugadors i la unió que han format durant aquests mesos. Les ganes i el joc en equip va ser el que es va poder veure reflectit en la darrera trobada.

Finalment donar les gràcies als jugadors per haver fet d’aquesta temporada, una temporada irrepetible. De part del Pepe i de la Paula, bona feina feta!

CADET NEGRE

El pròxim partit es el dia 15 de Maig de 2016 a partir de les 17:30 al Pavelló Pardinyes contra Flor Vimbodí Pardinyes Groc.

MINI GROC

Partit molt desigualat, el que s’ha disposat al Pavelló de Pardinyes, entre el mini groc i el Balaguer, on el principal enemic era la relaxació del propi equip local.

En totes les facetes del joc, el Pardinyes ha estat dominador permetent arribar a la mitjà part amb el marcador de 45 a 13. L’equip groc i negre ha tingut moments de descontrol, precipitació i els hi ha faltat tancar el rebot, però no ha tingut més transcendència per finalment acabar el matx amb el resultat de 86-36 amb el marcador tancat.

A vegades aquests partits poden ser els més perillosos de cara als pròxims compromisos. Ara només queda seguir treballant per afrontar un partit complicat com serà el de la Seu d’Urgell diumenge vinent.

86 FLOR VIMBODI PARDINYES GROC:   Dhiman (12), Sabaté (18), Quintana (8), Vilaseca (10), Pérez (7), Inglada(11), Hidalgo (4), Esteve (10), Sanfeliu (11), Badia (4), Farré (2), Suárez (4)

36 CAL XIRRICLO CB BALAGUER: Pedra (4), Biel (6), Morlans (1), Aguilar (-), Pedra (12), Vilajoliu (10), Martínez (-), Gallardo (3), Carrasco (-)

El pròxim partit es el dia 15 de Maig de 2016 a partir de les 9:45 a la pista del Sedis.